Marraskuu, 2021

Ti02Mar(Mar 2)11:00Pe26(Mar 26)16:00Ainutlaatuinen minä!valokuvanäyttely11:00 - 16:00 (26) Tapahtumat:Lapset,NäyttelyKieli/Språk:Kaksikielinen Event Tagselluöhman,kulttuuritalolillavillan,kulturhusetlillavillan,lillavillan,reettamyyrä,sibbo,sipoo,valokuvanäyttely

Tapahtuman tiedot

Ainutlaatuinen minä! -valokuvanäyttely
Jag är speciell! – en fotoutställning

Näyttelyn kuraattorit:
Reetta Myyrä, teatteripedagogi
Ellu Öhman, dramapedagog

Me kaikki olemme erilaisia ja siksi juuri ainutlaatuisia hienolla tavalla! Kasvaessa paine olla samanlainen kuin muut, on erityisen suuri. Kun haluaa kuulua joukkoon ja tulla hyväksytyksi, niin omat erityispiirteet voivat tuntua häiritseviltä. Miten osata arvostaa itsessään ja muissa juuri niitä ainutlaatuisia ja yksilöllisiä piirteitä, jotka tekevät meistä juuri meidät? Miten uskaltaa näyttää kaikki puolet itsestään ja kasvaa eheäksi omaksi itsekseen?

Lilla Villanin 3 x 2 taidehankkeen Letti -monta tapaa olla, draamanatyöpajoissa syksyllä 2020 ja 2021 Sipoon 4. luokkien oppilaat pohtivat omaa ainutlaatuisuuttaan ja ikuistivat sen valokuvaan. Oppilaat saivat itse määritellä oman erityisyytensä ja asettua kuvaan haluamallaan tavalla.

Tällainen minä olen. Erilainen mutta samanarvoinen. Ainutlaatuinen minä!