Lokakuu, 2020

La24Loka14:00Barnens lördag: Eppel&PeppelEppel&Peppels 10 -årsfest14:00 Tapahtumat:Konsertti,Lapset,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen

Tapahtuman tiedot

Barnens lördag: Eppel&Peppels jubileumskonsert

Välkommen till Eppel&Peppels 10 -årsfest!

Berättar-musiksällskapet Eppel&Peppel fyller 10 år i år och du är bjuden till festen. Jubileumskonserten presenterar godbitar och favoriter från tidigare år på svenska och finska. Med finns både gäster och enkom för den här konserten beställda låtar. Publiken får också delta i konsertprogrammet.

Bekanta figurer från Eppel&Peppels tidigare föreställningar finns med i föreställningen, bl.a. Hunden och Vargen samt Hattmakarens resa genom djungeln. Vi åker ut på sjön med sjömännen och träffar kanske en sjöjungfru. Till slut snurrar vi på Mirakelhjulet och ser vad som händer!

Berättande, sång och spel:
Kirsi Ojala och Juulia Salonen
samt Ilkka Heinonen, Oskari Lehtonen, Mira Törmälä och Ellu Öhman

---
Ett gemensamt intresse för att sammanslå berättande och musik ledde till att Juulia Salonen och Kirsi Ojala startade Eppel&Peppel 2010. Den tvåspråkiga gruppen producerar olika berättarföreställningar och konserthelheter. Genom åren har ensemblen utökats med många gästande artister. Eppel&Peppel firar sitt 10-års jubileum 2020 och är numera en del av Rävsson Company som de grundat. År 2019 tog gruppen tag i Hanna Lundströms barnpoesiböcker och turnerade med konserten Rassel prassel pling i Nyland och Mellersta Österbotten.

24.10 kl. 14
Fritt inträde!
liput[ät]lillavillan.fi