Elokuu, 2021

La21Elo11:00LASTEN LAUANTAI - BARNENS LÖRDAGBarnens lördag - Lasten lauantai11:00 Tapahtumat:Konsertti,Lapset,Näyttely,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen Event Tagsbarn,Barnkultur,familjer,lapset,lapsiperheet,Lastenkulttuuri,lastenlauantai,Lilla Villan,lillavillan,perhetapahtumat,sibbo,sipoo

Tapahtuman tiedot

Lilla Villanin syksyn ohjelma käynnistyy 21.8. klo 11. Ohjelma tapahtuu sään niin salliessa Lilla Villanin Taidepuistossa.

Esitykset:
Nukketeatteriesitys Circus Strada klo 11-11:25
Sagoträdgården klo 11.30-12
Sirkusesitys klo 12-12:35
Tarinoiden puutarha klo 12:45-13:15

Työpajat:
Kivien maalaus klo 11-14
Sirkustyöpaja klo 13-14

Muut:
Pop up -kirppis klo 11-14
Café Lilla Villan auki klo 11-14
Tiina Kolehmaisen vinttinäyttely Toisenlaiset klo 11-14
Ateljee Eivor Kesänäyttely Pikkusalissa klo 11-14

Nukketeatteriesitys Circus Strada on kaksikielinen esitys. Circus Strada tehoaa sekä talossa että puutarhassa! Vauhdikkaassa Circus Strada -nukketeatteriesityksessä seurataan muusikkoklovnien soittoharjoituksia, Fågelin temppuesitystä ja voimamies Herra Starkin edesottamuksia Stradahevosen ja sirkuksen krokotiilin kanssa. Esiintyjänä Milla Risku.

DUO Kukka ja Repolainen: Gardenier -teoksessa yhdistellään sirkustaiteen visuaalista leikittelyä ja uutta musiikkia.
Duo yhdistelee isolla kädellä akrobaattista klovneriaa ja fyysistä teatteria. Puutarhatyökaluina käytetään tikkaita ja valtavaa rengasta.

Avoin työpaja klo 13-14. Duo Kukka ja Repolainen tekee työpajoja lapsille ja heidän aikuisilleen eli kaikenikäiset ja kokoiset voivat osallistua.Työpajassa saa vapaasti kokeilla eri välineitä ammattilaisten ohjeistamana. Paikalle voi tulla vapaasti.

Lisäksi ohjelmassa kivien maalausta, Ellu Öhmanin Sagoträdgården/Tarinoiden puutarha ja kaikille avoin pop up -kirppis. Tervetuloa myymään kesän herkkuja, kirjoja, lasten tai aikuisten vaatteita.

Vapaa pääsy! Fritt inträde!