September, 2020

lör05sep16:00FlygelkonserterSipoon musiikkiyhdistys 16:00 Evenemang:Konsert

Info

Flygelkonserter

”Närmusik, med värme och virtuositet” 

Sibbo musikförbund presenterar lokala musiker från Sibbo på två konserter på Lilla Villan  lö. 5.9 kl. 16 samt en Julkonsert den 12.12 kl.16.

Medlemmarna i Sibbo musikförbund utgörs av yrkesmusiker bosatta i Sibbo samt  av kommuninvånare som är intresserade av att utveckla konst- och kulturtjänster i den egna hembygden. Målet för förbundets verksamhet är att berika kulturen på lokalnivå. Sibbo musikförbund verkar i samarbete med olika aktörer.

För att förverkliga sina målsättningar gör förbundet egna produktioner som baserar sig på lokala utgångspunkter, samt stöder olika kulturprojekt i Sibbo.  

Nuförtiden är det populärt att använda sej av begrepp som närmat, närservice och närproducerat, så vårt förbund använder begreppet ”närmusiker”. Med detta menas en musiker som bor i kommunen och vars konstnärliga tjänster kan erhållas enkelt, snabbt och på kort avstånd från spelplatserna. Om så önskas kan hen beställas hem för att musicera, eller så kan man ta del av musiken på olika platser och under olika tillfällen i Sibbo kommun.  

5.9 kl. 16 
Biljetter: 20/15 €
liput[ät]lillavillan.fi