Syyskuu, 2020

La05Syys16:00FlyygelikonsertitSipoon musiikkiyhdistys 16:00 Tapahtumat:Konsertti

Tapahtuman tiedot

Flyygelikonsertit

 ”Musiikkia läheltä, sydämellä ja ammattitaidolla”

Sipoon musiikkiyhdistys esittelee sipoolaisia lähimuusikoita kahdessa konsertissa Lilla Villanissa la 5.9. klo 16 sekä Joulukonsertissa 12.12. klo 16.

Sipoon musiikkiyhdistys ry:n jäsenet ovat Sipoon kunnassa asuvia ammattimuusikoita sekä omassa kotikunnassaan taide- ja kulttuuripalvelujen kehittämisestä kiinnostuneita kuntalaisia. Yhdistyksen tavoitteena on rikastuttaa kotiseutulähtöistä kulttuuria. Sipoon musiikkiyhdistys toimii yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tuottaa omia produktioita sipoolaisista lähtökohdista käsin ja tukee erilaisia kulttuurihankkeita.

Nykypäivänä käytetään käsitteitä lähiruoka, lähipalvelut, lähituotettu, joten yhdistyksemme käyttää käsitettä lähimuusikko. Tämä tarkoittaa kunnassa asuvaa muusikkoa, jonka taiteellisia palveluita on saatavilla helposti, nopeasti ja matkat keikkapaikalle ovat lyhyet. Hänet voi halutessaan tilata kotiin musisoimaan tai hänen musisointiaan kuulee eri paikoissa ja tilaisuuksissa Sipoon kunnassa.

5.9. klo 16 
Liput: 20/15 €
liput[ät]lillavillan.fi