Helmikuu, 2020

La01Hel18:00GAIA - EARTHPrimavera & Let Us Be Frank18:00 Tapahtumat:Konsertti

Tapahtuman tiedot

GAIA|EARTH kuorokonsertti 
A cappella showkuoro Let Us Be Frank & Primavera -kuoro

20/10 € (opiskelijat), lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi. Lippuja kuorojen kautta tai ovelta

1.2. klo 18


I april 2019 gav Primavera och Let Us Be Frank två gemensamma, omtyckta konserter i Borgå. Konceptet var så lyckat att det blir favorit i repris lördagen den 1 februari 2020, denna gång på Lilla Villan i Sibbo! Missa inte den här konserten som är en hyllning till Gaia, jorden.

Körerna har samlat ihop sånger som behandlar temat natur och människor ur olika synvinklar. Genom musiken reflekterar vi över hur vi lever tillsammans på denna jord. Repertoaren är mångsidig: körerna sjunger bl.a. visor av Barbara Helsingius, popmusik av bl.a. Laleh, filmmusik från The Greatest Showman och gamla klassiker såsom What a Wonderful World.

Primavera är en glad och ambitiös damkör som leds av Kirsi Tunkkari och Amanda Henriksson. Repertoaren är varierande med allt från traditionell körmusik till pop, jazz, schlager och visor. Primavera bygger ofta sina konserter kring ett tema. Förutom att Primavera arrangerar egna konserter uppträder gruppen på kalas, bröllop och andra festligheter.

Let Us Be Frank är en a cappella-grupp som gillar show och främst sjunger rytmmusik. Gruppen grundades år 2013 i Helsingfors. Simon Djupsjöbacka och Amanda Henriksson är konstnärliga ledare för Let Us Be Frank, som oftast uppträder utan dirigent. Kännspakt för sånggruppen är samsjungenheten, den underhållande repertoaren och sättet på vilket de enskilda sångarna kommer fram i helheten.

Endel av konsertintäkterna går till miljöorganisationen Natur och Miljö.