Kesäkuu, 2021

Ke02Kesä(Kesä 2)09:30Pe04(Kesä 4)15:00KaravanNukketeatteri Ofelia & ystävät09:30 - 15:00 (4) Tapahtumat:Lapset,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen Event TagsBarnkultur,Lastenkulttuuri,lillavillan,sibbo,sipoo

Tapahtuman tiedot

Asuntovaunuteatteri Karavan saapuu vierailulle Lilla Villaniin viikolla 22.


Karavan on keltainen, teatteriksi muutettu asuntovaunu, joka tuo mukanaan nukketeatteriesityksen Omituisia juttuja, ulos pystytettävän valokuvanäyttelyn Nuotiotulilla sekä yllätys esiintyjiä. Asuntovaunuteatterin lähtökohtana on tarjota hyvin intiimi kokemus nukketeatterista, ilahduttaa ja hämmästyttää katsojaa. Esitys kestää n.10 minuuttia ja näytöksiä on päivän aikana useita. Yhteen esitykseen mahtuu max 8 henkilöä. 

Esitys tapahtuu omintakeisella hauskalla kielellä ja sopii kaikenkielisille ja kaikenikäisille.


Nukketeatteriesityksen toteutuksesta vastaa Anne Lihavainen. Esityksen musiikki- ja äänimaailmasta vastaa Sampo Kylmänen.

Karavanin omistaa Metropoiltan Puppets ry. Nukketeatteri Ofelia on saanut vaunun käyttöön kesäkuun ajaksi.


Valokuvanäyttely Nuotiotulilla 

Ulos pystytettävä valokuvanäyttely vie katsojat Suomen metsien haltioiden ja taruolentojen luokse. Valokuvat Teemu Tuuloskorpi ja Jukka Pinonummi. 


Lilla Villanissa esityspäivinä voi osallistua myös työpajaan, joka pidetään ulkona Lilla Villanin pihapiirissä.


Lasten lauantain yhteydessä 5.6 on avoin näyttämö, Open Stagen, paikallisille nuorille teatterin, tanssin ja sirkuksen harrastajille. Kaikki ovat tervetulleita esiintymään!


Päiväkodit ja luokat voivat varata itselleen oman vierailuajan. Vierailun aikana nähdään nukketeatteriesitys, tutustutaan valokuvanäyttelyyn sekä tehdään pieni taidetyö puutarhaan. 

Esityksiin vapaa pääsy
Varaukset: liput (at) lillavillan.fi 


Esityspäivät ryhmille ke 2.6, to 3.6, pe 4.6. Joka päivä sama aikataulu.


9.30- 10.20 ryhmä a

10.30- 11.20  ryhmä b

12.30-13.20 ryhmä c

13.30- 14.20 ryhmä d