Lokakuu, 2020

La24Loka14:00Lasten Lauantai: Eppel&PeppelEppel&Peppelin 10-vuotisjuhlat14:00 Tapahtumat:Konsertti,Lapset,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen

Tapahtuman tiedot

Lasten Lauantai: Eppel&Peppelin juhlaesitys

Tervetuloa Eppel&Peppelin 10-vuotisjuhliin!

Tarinankerronta- ja musiikkiseurue Eppel&Peppel täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sinut on kutsuttu mukaan juhlimaan. Juhlaesityksessä kuullaan parhaita paloja vuosien varrelta suomeksi ja ruotsiksi. Mukana on vierailevia tähtiä ja erityisesti tätä konserttia varten sävellettyjä tilausteoksia. Myös yleisö pääsee osallistumaan konsertin kulkuun.

Tuttuja hahmoja ja tarinoita Eppel&Peppelin aikaisemmista esityksistä nähdään esityksessä, mukana on mm. Koira ja Susi sekä Hatuntekijän matka viidakon halki. Laivalla seilataan merimiesten matkassa ja ehkä tapaamme myös merenneidon. Lopuksi pyöräytetään Ihmepyörää ja katsotaan mitä tapahtuu!


Tarinankerronta, laulu ja soitto:
Kirsi Ojala ja Juulia Salonen
sekä Ilkka Heinonen, Oskari Lehtonen, Mira Törmälä ja Ellu Öhman

---
Eppel&Peppel syntyi 2010 Kirsi Ojalan ja Juulia Salosen yhteisestä kiinnostuksesta tarinankerronnan ja musiikin yhdistämiseen. Kaksikielinen Eppel&Peppel toteuttaa erilaisia tarinallisia esityksiä ja konserttikokonaisuuksia. Vuosien varrella kokoonpanoa on laajennettu monilla vierailijoilla. Eppel&Peppel viettää 10-vuotisjuhlavuottaan 2020 ja toimii nykyään osana perustamaansa Rävsson Companya. Vuonna 2019 yhtye tarttui Hanna Lundströmin lastenrunokirjoihin ja kiersi Rassel prassel pling -konsertilla Uudellamaalla ja Keski-Pohjanmaalla.


24.10. klo 14
Vapaa pääsy!
liput[ät]lillavillan.fi