Marraskuu, 2019

To21Mar10:00MetsäLoiske ensemble10:00 Tapahtumat:Lapset,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen

Tapahtuman tiedot

Loiske ensamble: Metsä

Metsä on elämyksellinen telttaretki, ylistyslaulu suomalaiselle metsälle. Esitystilana on tunnelmallinen kupoliteltta. Kaksi esiintyjää, tanssija ja muusikko, tuovat metsän tilaan. Tanssin, äänen, käsin kosketeltavien metsän elementtien, varjojen ja valon, tilan ja tuoksujen avulla yleisö kutsutaan vuorovaikutteiselle matkalle ja tuodaan metsän tunnelmat ja tekstuurit eläviksi pienille katsojille. Välillä ollaan mikrotasolla, tutkitaan siemenen muotoja, välillä taas laajennetaan kuvaa ja ihmetellään tuulen huminaa latvuksissa. Suomalaisen metsän äänet: puron solina, puiden humina, oksan rasahdukset, linnunlaulut ovat pohjana esityksen musiikille. Leikin ja ihmetyksen kautta kutsutaan katsojat mukaan osallistumaan äänin ja liikkein omista lähtökohdistaan.

Osa Metsä-esityksen lipputuloista sijoitetaan Luonnonperintösäätiön metsänsuojeluun. Jokaisesta Metsä-esityksestä rahoitetaan teltan pinta-alan verran uutta suojeltua ikimetsää.

Kohdeyleisö: 0–6-vuotiaat
Aika: 21.11. klo 10
Esityksen kesto: 30 minuuttia
8 €
liput[ät]lillavillan.fi

Esitys ei ole täysin esteetön. Telttaan tullaan sisälle matalana; kyyryssä tai polvillaan. Esitykseen voidaan ottaa kaksi pyörätuolissa olevaa katsojaa / esitys.

Katso esityksen traileri.