Maaliskuu, 2020

To12Maalis10:00PERUTTU: Prinsessa, joka ei osannut puhuaÅbo Svenska Teater10:00 Tapahtumat:Lapset,TeatteriKieli/Språk:Kaksikielinen

Tapahtuman tiedot

HUOM: ESITYS PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI!

Pahoittelemme,
Lilla Villan

**
Nelikielinen satu, joka esitetään näyttelijöiden, nukkejen ja rytmien avulla

Prinsessa, joka ei puhu, kaksi lasta, jotka lähtevät pitkälle matkalle ja Lohikäärme, jolla on salaisuus. Tässä ainekset nelikieliseen satuun, joka esitetään näyttelijöiden, nukkejen ja rytmien avulla. Sadun prinsessa ei puhu ja kuningatar ja kuningas pyytävät apua maansa kansalta: antakaa prinsessalle kieli! Lapset Algot ja Vilgot lähtevät maailmalle ja Lohikäärmeen avulla he löytävät viittomakielen. Kun kaikki oppivat viittomaan, prinsessalle avautuu aivan uudet mahdollisuudet.

Kirjailija Christina Andersson kirjoitti näytelmän Prinsessa, joka ei osannut puhua vuonna 1975. Haluamme nyt tehdä siitä uuden version jossa käytetään sekä ruotsia, suomea että suomenruotsalaista että ja suomenkielistä viittomakieltä. Kohderyhmä: 6-10-vuotiaat.. Näytelmässä nuket ja näyttelijät, musiikki ja tanssi sulautuvat kokonaisuudeksi Prinsessan omassa huoneessa. Hahmot ovat mm: vartijat, uudet ystävät, jänis, kivi, puu sekä jo mainittu salaperäinen lohikäärme. Näyttelijät osallistavat yleisöä esityksen aikana rytmien, viittottujen sanojen ja lorujen myötä. Näyttelijät ottavat vastaan yleisön ennen esitystä ja yleisö oppii silloin viittomia ja rytmejä, joita käytetään esityksen aikana.

OHJAUS Ylva Edlund
KÄSIKIRJOITUS Christina Andersson
OIKEUDET Teateragenturen i Finland
DRAMATISOINTI Ylva Edlund
NÄYTTELIJÄT Silva Belghiti/Jarl Hanhikoski, Stina Liman, Sofia Molin, Sofia Törnqvist
VISUAALINEN TOTEUTUS JA LAVASTEET Lars Idman
MUSIIKKI Sofia Finnilä
KUVAT Lina Lohiluoto
TUOTANTO Produktionshuset rf yhteistyössä Åbo Svenska Teaternin kanssa

Kesto 1 h, Ikäsuositus 6+, Kaksikielinen

12.3. klo 10

8€
liput [at] lillavillan.fi