Huhtikuu, 2020

To09Huhti19:00Konsertti siirretty: Vuokko Hovatta KolmisinClub Lilla Villan19:00 Tapahtumat:Konsertti

Tapahtuman tiedot

HUOM: Konsertti siirretty: Su 18.10. klo 16

Pahoittelemme,
Lilla Villan

**
Vuonna 2017 perustettu Vuokko Hovatta Kolmisin -yhtye julkaisi kiitellyn debyyttialbuminsa Pysykää sängyssä sunnuntaisin syksyllä 2018. Ultra Brasta tunnetun laulaja Vuokko Hovatan, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja vibrafonisti Panu Savolaisen muodostaman yhtyeen albumin ohjelmisto koostuu kirjailija-runoilija Riina Katajavuoren runoista, joita ovat säveltäneet Panu Savolainen ja Atte Kilpeläinen. Akustisen ja omaleimaisen soundin omaava Vuokko Hovatta Kolmisin yhdistää mielenkiintoisella tavalla kolme erilaisista taustoista tulevaa muusikkoa sekä Riina Katajavuoren värikkäät, vivahteikkaat ja paikoin humoristisetkin tekstit.

”Kuulin Aten ja Panun duoa Lavaklubilla Panun isännöimällä Panurama-klubilla keväällä 2016 ja olin myyty kaksikon soundista”, Hovatta kertoo yhtyeen synnystä. ”Samaisessa paikassa, Kansallisteatterin Lavaklubilla, olin myös joitain vuosia aiemmin tavannut Riinan ja ehdottanut hänelle yhteistyötä. Nyt olemme tässä.”

Vuokko Hovatta, laulu
Panu Savolainen, vibrafoni
Atte Kilpeläinen, alttoviulu

To 9.4. klo 19
25/20 €
liput[ät]lillavillan.fi

”Riemastuttavan erilainen runolevy” -Helsingin Sanomat

”Vuokko Hovatan heleä laulu, Atte Kilpeläisen kauniit viulukarkelot sekä Panu Savolaisen kuulas vibrafonitaide yhdistyvät kiehtovaksi kimpuksi, jonka pariin on palattava yhä uudelleen” –Ilkka