FLÄTAN
Lilla Villan
5.9-1.10.2020
Läs mera!
LETTI
Lilla Villan
7.11.-25.11.2020
Tutustu!

LILLA VILLAN
CORONA-INFO:

Bästa besökare,

Lilla Villan följer noggrant myndigheternas information om coronavirus-situationen samt de allmänna rekommendationerna och restriktionerna. Lilla Villan är stängd till slutet av maj.

Vårens föreställningar till slutet av maj är inhiberade. Vi ber vänligen publiken att kontrollera situationen för varje enskilt event i vår händelsekalender. 

Café Lilla Villan är stängd tillsvidare.

Vi ber publiken följa de allmänna anvisningarna för att hindra spridningen av smittor. Media och myndigheter informerar om utvecklingar i situationen och vi gör det även på Lilla Villans Facebook-sida.

****

LILLA VILLAN
ETT KULTURHUS FÖR HELA FAMILJEN

Lilla Villan är ett tvåspråkigt kulturhus och gemensamt vardagsrum i Sibbo i Östra Nyland. 

Huset erbjuder program för alla åldrar med allt från levande musik, teater, konstutställningar, verkstäder och hobbyverksamhet till kulinariska smakupplevelser på Café Lilla Villan.

Den stämningsfulla och vackra villan är också ett fantastiskt utrymme för fester, möten och evenemang.

Välkommen att bekanta dig med verksamheten!

KONSTFOSTRAN

Lilla Villan var med och grundade Förbundet för barnkulturcenter i Finland 2015 och har varit medlem sedan dess.

Lilla Villan koordinerar projektet Konsttestarna för Förbundet för barnkulturcenter i Finland i Nyland 2017-2020. Projektet finansieras av Suomen kulttuurirahasto och Svenska Kulturfonden.

Konstprojektet 3×2, utvecklat av Lilla Villan, lanserades 2017 i samarbete med Sibbo utbildningstjänster. Det andra spetsprojektet var projektet Levoton luokka / Utelias luokka, som fick finansiering från Undervisnings- och kulturministeriet. Genom dessa projekt är Lilla Villan aktivt involverad i utvecklingen av den kommunala planen för kulturfostran i Sibbo.

Sagt om Lilla Villan!

”Proffsiga musiker med spelglädje skapade intim jazzklubbsstämning. Nicke Lignell och Greta Lignell bjöd en skön konsert tillsammans med Tessa Virta Orkester.”
– Åsa Nyman, Östnyland –

Dessutom är Paula Salminens text itelligent och humoristisk. Spessun och tavisar kan ses som ett slags till ett skolsystem där barn oavsett specialbehov integreras i vanliga klasser, men också till ett samhälle som tar hand om alla sina medborgare.”   
– Isabella Rothberg, HBL –