UTRYMMEN

UTRYMMEN OCH UTHYRNING

Lilla Villans mysiga och stämningsfulla utrymmen passar utmärkt för olika sorters tillställningar och evenemang!

Utrymmen

Vi erbjuder mångsidiga faciliteter för ditt företag och ditt sällskap. Den vackra, gamla villan livar upp stämningen oavsett gruppens storlek.

Festsalen (ca. 200 m2) – 150 personer
Lilla salen 
(41 m2) –30 personer
Undervisningsutrymme 
(26 m2) –15 personer
Café 
(25 m2) – 15 personer

Fest

Håll din fest på Lilla Villan! I den stora salen finns det sittplatser för 150 personer och i hela huset för cirka 200 personer. Lilla salen skapar en hemtrevlig stämning även för mindre sällskap. Vi kan erbjuda festpaket med full service, som innehåller catering av hög kvalitet samt önskat programutbud.
Exempel på festpaket: 
Lillajul, Bröllop, Barnkalas

Konferenspaket

De bästa idéerna och besluten föds oftast i god samvaro utanför arbetsplatsen och kontoret. Lilla Villan erbjuder faciliteter enligt företagets behov – till exempel för Kick-off tillställningar, personalskolningar, grupparbeten och workshopar. 

Vi skräddarsyr programmet för att bäst tillgodose ditt företags behov!

Beställningsrestaurang

Vår catering-service erbjuder högklassig traktering för både mindre och större tillfällen, dukning samt serveringspersonal. Vi hjälper dig gärna att arrangera din fest!

Kolla in vad vi har att bjuda på:
www.cedarocatering.com

Uthyrning av Flygeln

Lilla Villan hyr ut en flygel i toppklass både för husets egna evenemang och för tillställningar utanför huset. Flygeln är handgjord och av märket Kawai – den har använts av bl.a. Iiro Rantala och Pori Jazz.