Välkommen tryggt till Lilla Villan

Lilla Villan inleder höstsäsongen 5.9. med Barnens lördag. Evenemanget är gratis, men vi ber alla reservera plats även till tillställningar som äger rum ute och avgiftsfria evenemang. 

Vid biljettreservationen ber vi om dina kontaktuppgifter. På grund av undantagstillståndet behöver vi veta vem som deltar i tillställningarna så att myndigheterna i fall av sjukdom effektivt ska kunna spåra eventuella smittkedjor. 

liput [at] lillavillan.fi eller 044-7284897

Under konserterna ser vi till att det finns tillräckligt avstånd mellan besökarna (1-2 m). Konserterna arrangeras i huvudsak utan paus för att undvika trängsel. Publiken släpps in i festsalen 45 minuter innan konserten och kan då njuta av en kopp te eller kaffe med bulle. Läktaren byggs med ett maximiantal på 50 åskådarplatser under september. Konsertgästerna kan be om en engångs ansiktsmask (1 mask/konsertgäst) och handdesinfekteringsmedel finns genast vid ingången. 

Teaterföreställningarna för skolbarn arrangeras enligt En klass i taget-principen. Detta betyder att skolklasser inte blandas ihop sinsemellan och att åskådarantalet är begränsat till 40 besökare. Föreställningarna som är riktade till skol- och lekskolegrupper kan utomstående tills vidare inte boka biljetter till. 

Vi uppmanar alla besökare att tvätta händerna och använda handdesinfektionsmedel. Detta finns tillgängligt i tamburen och sanitetsutrymmena. Vi har även intensifierat städningen av lokalerna. 

Med dessa säkerhetsåtgärder vill vi trygga våra kunders säkerhet. Välkommen att tryggt njuta av Lilla Villans 10-års jubileumsprogram. Programmet hittar ni på nätsidan samt i vår höstsäsongsbroschyr.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och informerar om eventuella förändringar på nätsidorna samt via social media (facebook, instagram, twitter). 

Med vänliga hälsningar, Lilla Villan och Café Lilla Villan.