Tervetuloa turvallisesti Lilla Villaniin

Lilla Villan aloittaa syyskautensa 5.9. Lasten Lauantai -tapahtumalla. Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme kaikkia varaamaan myös ulkona tapahtuviin ja maksuttomiin tapahtumiin paikkansa. 

Haluamme tehdä käynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden. 

Lippuja varatessasi kysymme yhteystietosi. Poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä tilaisuuksissa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut.

liput [at] lillavillan.fi tai 044-7284897

Konserteissa huolehdimme siitä, että salissa on tarvittavat turvavälit (1-2 m). Konsertit pääsääntöisesti järjestetään ilman väliaikaa. Juhlasaliin järjestetään pääsy 45 minuuttia ennen konserttia, jossa voi nauttia kupin teetä tai kahvia pullan kera. Katsomo rakennetaan yleisömäärät huomioon ottaen siten, että salissa on maksimissaan 50 asiakaspaikkaa syyskuun ajan. Konserttivieraat voivat tarvittaessa pyytää itselleen kertakäyttöisen maskin (1 maski/konserttivieras).

Teatteriesitykset koululaisille järjestetään Luokka kerrallaan -konseptilla. Tämä tarkoittaa sitä, että koululuokkia ei sekoiteta keskenään ja katsojamäärä on rajoitettu maksimissaan 40 kävijään. Koululais- ja päiväkotiryhmille tarkoitettuihin esityksiin eivät muut voi toistaiseksi varata lippuja. 

Kehotamme kaikkia asiakkaita huolehtimaan käsien pesusta sekä käsidesin käytöstä. Niitä on saatavilla eteisestä sekä saniteettitiloista.

Haluamme turvata näillä toimenpiteillä jokaisen asiakkaan turvallisuuden. Tervetuloa turvallisesti nauttimaan Lilla Villanin 10-vuotisjuhlaohjelmasta. Ohjelma nähtävissä nettisivustolta sekä mukaan otettavasta esitteestä.

Mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuilla ja käytössä olevilla somekanavilla (facebook, instagram, twitter). 

Ystävällisturvallisin terveisin, Café Lillanin ja Lilla Villanin väki